Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ Λήμνου: Πραγματοποιήθηκε το νέο συλλαλητήριο (photos)
pame boreio aigaio

ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ Λήμνου: Πραγματοποιήθηκε το νέο συλλαλητήριο (photos)
27.05.2020 | 19:27

ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ Λήμνου: Πραγματοποιήθηκε το νέο συλλαλητήριο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης (26/5) στην πλατεία ΟΤΕ, το συλλαλητήριο που κάλεσαν ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Κώστας Μαδυτινός, πρόεδρος του ΣΕΠΕ Λήμνου, ο οποίος κατά την τοποθέτηση του υπογράμμισε για μία ακόμα φορά το αίτημα για απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου για την Παιδεία. Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και για την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Αλέξης Ρίζος διάβασε την καταγγελία του σωματείου για τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ Λέσβου σε σχέση με τα οργανικά κενά και τις σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία των σχολείων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου μέλη των δύο σωματείων μοίραζαν στους διερχόμενους φυλλάδια με τα βασικά τους αιτήματα.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018