Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πώς θα λειτουργήσουν φέτος τα ξενοδοχεία | Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα (audio)
pame boreio aigaio

Πώς θα λειτουργήσουν φέτος τα ξενοδοχεία | Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα (audio)
01.06.2020 | 20:43

Πώς θα λειτουργήσουν φέτος τα ξενοδοχεία | Ο πρ. του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου για τα υγειονομικά πρωτόκολλα (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού περιλαμβάνονται στην ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα, Δευτέρα 1η Ιουνίου, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης λειτουργίας ενώ στις 15 Ιουνίου θα λειτουργήσουν και τα εποχικά ξενοδοχεία.

Με την ΚΥΑ θεσπίζεται σήμα πιστοποίησης με τον τίτλο «Health First», το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020, γεγονός που δείχνει πως η Ελλάδα οδεύει προς την επανεκκίνηση της βαριάς της βιομηχανίας με την ασφάλεια της υγείας σε προτεραιότητα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Θωμάς Λούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό αέρα του FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, εξηγώντας όλες τις οδηγίες που καλούνται να εφαρμόσουν τα καταλύματα για να λάβουν το σήμα πιστοποίησης.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, αυτό που επιχειρείται να γίνει είναι «από τη μία να τηρηθούν πρωτόκολλα και να υπάρχει ασφάλεια για τους πελάτες κι από την άλλη να μην είναι πράγματα που θα επιβαρύνουν υπερβολικά το κόστος ώστε να μην είναι τόσο δυσβάστακτο που να μην μπορούν να ανοίξουν οι επιχειρήσεις».

Ακούστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

 
Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018