Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θ. Λούκας: «Θα κινηθώ νομικά» (audio)

afoi poriazi

charitakis banner new

Θ. Λούκας: «Θα κινηθώ νομικά» (audio)
04.06.2020 | 14:55

Θ. Λούκας: «Θα κινηθώ νομικά» (audio)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οι παραιτήσεις των ιατρών, Κατή, Βουτσά και Φαρμάκη από μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, για άλλους ήταν «κεραυνός εν αιθρία» και για άλλους όχι. Το σίγουρο είναι ότι οι παραιτήσεις των τριών ιατρών προκάλεσαν συζητήσεις και αναλύθηκαν στο σταθμός μας.

Έτσι, στις ενημερωτικές εκπομπές του FM100, «Έχουμε Θέμα» με τον Παναγιώτη Σκαπέτη και «Θέμα και Ανάθεμα» με τη Δέσποινα Βασιλειάδου, φιλοξενήθηκαν η κ. Φαρμάκη, ο κ. Κατής και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Λούκας. Η κ. Βουτσά δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, λέγοντας μας πως «ό,τι ήταν να πω το έγραψα στη δήλωση παραίτησης μου».

Οι δύο παραιτηθέντες ιατροί, ανέλυσαν τις αιτιάσεις που περιλαμβάνονται στη δήλωση παραίτησης τους, ενώ ο κ. Λούκας απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας.

Τέλος ο κ. Λούκας φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις τοποθετήσεις κυρίως των Κατή και Βουτσά αφού θεωρεί πως αφήνουν αιχμές κακοδιαχείρισης και δήλωσε στο σταθμό μας πως θα κινηθεί νομικά.

 

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018