Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: Δίχασε η πρόταση Μαρινάκη για σύσταση επιτροπής
afoi poriazi
ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: Δίχασε η πρόταση Μαρινάκη για σύσταση επιτροπής
08.06.2020 | 11:49

ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική: Δίχασε η πρόταση Μαρινάκη για σύσταση επιτροπής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τη σύσταση επιτροπής, με εκπροσώπους από κάθε παράταξη, αιρετούς ή μη, η οποία θα αποφανθεί για τον τρόπο προβολής της Λήμνου την τρέχουσα τουριστική περίοδο, συνδράμοντας συμπληρωματικά με την ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, πρότεινε ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης, ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, προκαλώντας σύγχυση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι λοιπές παρατάξεις, καταψήφισαν την πρόταση αυτή, μη κατανοώντας το ρόλο ύπαρξης της επιτροπής αυτής και κατηγόρησαν το Δήμαρχο πως, πάει να «καπελώσει» την δημοτική επιχείρηση η οποία έχει ορισμένο διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει κάθε δικαιοδοσία να λαμβάνει και να εκτελεί αποφάσεις για την τουριστική προβολή του νησιού.

Αν και ο κ. Μαρινάκης προσπάθησε να εξηγήσει πως η πρόταση του, δεν είχε σκοπό να «καπελώσει» την ΑΜΚΕ, αλλά στόχο είχε την ενδυνάμωσή της και όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο οργανωμένη προβολή του νησιού, δεν έπεισε το σώμα με αποτέλεσμα να καταψηφιστεί.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018