Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοτικό Συμβούλιο: «Φωτιές» άναψε η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης
afoi poriazi
Δημοτικό Συμβούλιο: «Φωτιές» άναψε η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης
08.06.2020 | 10:38

Δημοτικό Συμβούλιο: «Φωτιές» άναψε η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έναν έντονο διάλογο, είχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Λήμνου, τόσο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και με το Δήμαρχο του νησιού, για τον τρόπο που γίνεται η τηλεδιάσκεψη των Δημοτικών Συμβουλίων, μετά το θέμα που έθεσε ο κ. Γιαρμαδούρος.

Γεώργα και Φωτοπούλου, συμφωνήσαν με την πρόταση του κ. Γιαρμαδούρου, για διεξαγωγή της συνεδρίασης, σε άλλη αίθουσα που θα πληροί τις προδιαγραφές για δια ζώσης σύσκεψη, κάτι όμως που δεν έβρισκε σύμφωνους τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χριστοφιδέλλη αλλά και τον Δήμαρχο κ. Μαρινάκη.

Και οι δυο πλευρές επικαλέστηκαν τον κανονισμό, όμως η έκφραση του κ. Γιαρμαδούρου «Το δημοτικό συμβούλιο δεν λειτουργεί σωστά με δική σας υπαιτιότητα» και επίσης το γεγονός ότι άφησε αιχμές πως η δημοτική παράταξη «φοβάται» τη δια ζώσης συνεδρίαση, προκάλεσε την έκρηξη του κ. Μαρινάκη με τα υπονοούμενα και τις ειρωνείες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018