Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ήφαιστος Λήμνου: Γράφεται ο επίλογος, αποχωρεί ο Μπούμπουρας
pame boreio aigaio

xaritakis wide

Ήφαιστος Λήμνου: Γράφεται ο επίλογος, αποχωρεί ο Μπούμπουρας
12.06.2020 | 17:33

Ήφαιστος Λήμνου: Γράφεται ο επίλογος, αποχωρεί ο Μπούμπουρας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το δρόμο του Ρεθύμνου ακολουθεί ο Ήφαιστος, καθώς η οικογένεια Μπούμπουρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Λήμνου μετά από τρία χρόνια.

Δύο εβδομάδες μετά από την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη από το Ρέθυμνο Cretan Kings, ήρθε η σειρά ακόμη ενός χρηματοδότη να αποσυρθεί από την πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η οικογένεια Μπούμπουρα αποφάσισε να γράψει τον επίλογο της ενασχόλησής της με τον Ήφαιστο μετά από μία τριετία (μία σεζόν στη Λάρισα και δύο σεζόν στη Λήμνο) και ενημέρωσε και τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Σπύρος Μπούμπουρας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο νησί, είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ωστόσο δεν άκουσε αυτά που περίμενε. Ο Παντελής Μπούμπουρας αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο την επόμενη εβδομάδα για να ανακοινώσει στις 16/6 τις προθέσεις του, ωστόσο η απόφαση για αποχώρηση φαίνεται ειλημμένη παρά το γεγονός ότι η ομάδα εκπροσωπήθηκε στις τελευταίες συνελεύσεις του ΕΣΑΚΕ και έτσι ο Ήφαιστος θα γίνει η δεύτερη (και σίγουρα όχι η τελευταία ομάδα) που δεν θα συμμετάσχει στη Basket League της σεζόν 2020/21.

Η οικογένεια Μπούμπουρα έκανε μεγάλη, για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ, επένδυση την τελευταία τριετία χωρίς όμως να έχει υποστήριξη από τους τοπικούς φορείς, ειδικά στη Λήμνο, γεγονός που δημιούργησε προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού. Ο κόσμος ήταν εκεί, αλλά ήταν ο μόνος που κράτησε "ζεστή" τη διοίκηση της ΚΑΕ η οποία δεν σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Ηφαίστου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον δούμε στην Α1 αν και οι ακαδημίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Και δυστυχώς το ακόμη χειρότερο είναι ότι η πόρτα μένει ανοιχτή, με τις φήμες και τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να μιλούν και για περισσότερες αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα.

Πηγή: sport24.gr

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018