Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με τον Δ. Ματζάρη συναντήθηκε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)
ikteo limnou
Με τον Δ. Ματζάρη συναντήθηκε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)
24.07.2020 | 20:48

Με τον Δ. Ματζάρη συναντήθηκε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Συναφών Επαγγελμάτων Λήμνου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της ξενοδοχειακής επιχείρησης Lemnos Village κ. Ματζάρη Δημήτρη.

Ο κ. Ματζάρης ενημέρωσε τη διοίκηση του Σωματείου σχετικά με την πληρότητα του ξενοδοχείου, τις προβλέψεις για την τουριστική κίνηση, καθώς και το πολύ σημαντικό ζήτημα των εργαζομένων. Υπόσχεση της εταιρείας: ότι θα εφαρμοστεί στο ακέραιο ο νόμος της Υπουργικής Απόφασης σχετικά με τους εργαζόμενους που θα μείνουν εκτός δουλειάς λόγω μειωμένης πληρότητας.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση οι ξενοδοχοϋπάλληλοι αναφέρουν: «Μας διαβεβαίωσε με πλήρη ευθύνη πως οι εργαζόμενοι θα μπουν στο καθεστώς της επαναπρόσληψης και αναστολής. Επίσης το πιο σημαντικό: όσοι εργάζονται να μην υπάρξει καμία αμβιφολία πως δεν θα τηρηθεί η κλαδική σύμβαση. Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Διαμαντής Φαρμάκης, του έθεσε κύρια ερωτήματα σχετικά με την τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου και άλλα θέματα για τους εργαζόμενους, τα οποία απαντήθηκαν με σαφή τρόπο. Η ταμίας μας Ρούλα Χατζηχαραλάμπους, η Αθηνά Κεραμίδη, καθώς και ο Νίκος Παρδάλης μαζί με την γραμματέα Δέσποινα Καμπουροπούλου, επισκέφθηκαν τους εργαζομένους και συνομίλησαν μαζί τους. Συνάδελφοι, ο αγώνας μας δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε δυναμικά και σε άλλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Το επόμενο και πολύ δύσκολο βήμα είναι η Βόρεια Λήμνος».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018