Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Άγιος Δημήτριος τίμησε τη μνήμη του Μικρασιάτη Πρόσφυγα (photos)
Ο Άγιος Δημήτριος τίμησε τη μνήμη του Μικρασιάτη Πρόσφυγα (photos)
02.08.2020 | 13:47

Ο Άγιος Δημήτριος τίμησε τη μνήμη του Μικρασιάτη Πρόσφυγα (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Εκδήλωση μνήμης του Μικρασιάτη Πρόσφυγα πραγματοποίησε εχθές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου «Ο Άγιος Δημήτριος».

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου με την περιφορά της εικόνας που πολιούχου Αγίου του χωριού και κορυφώθηκε στην πλατεία μπροστά στο μνημείο του Μικρασιάτη Πρόσφυγα.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Έπαρχος Λήμνος κ. Βλάττας, ο Δήμαρχος κ. Μαρινάκης, ο Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μπιμπούδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ποντίκας και Μπούμπουρας, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Καραμπουρνιώτης, η Πρόεδρος του Παλλημνιακού Ταμείου κ. Σακαρίκου και φυσικά κάτοικοι και πρόγονοι μικρασιατών προσφύγων.

Σε αυτή τη λιτή εκδήλωση μνήμης ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα λόγια του Προέδρου του συλλόγου κ. Μανδρανή ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ας παραδειγματιστούμε από τους προγόνους μας και ενωμένοι με πίστη στο Θεό στους εαυτούς μας και στους συνανθρώπους μας ας ανταπεξέλθουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φέρνει η ζωή στο δρόμο μας».

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018