Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ποδολογικό Κέντρο της Ντινενή Βασιλικής στη Λήμνο: Σύγχρονες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων

banner roots

Ποδολογικό Κέντρο της Ντινενή Βασιλικής στη Λήμνο: Σύγχρονες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων
05.08.2020 | 19:22

Ποδολογικό Κέντρο της Ντινενή Βασιλικής στη Λήμνο: Σύγχρονες υπηρεσίες θεραπευτικής περιποίησης των άκρων

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Ποδολογικό Κέντρο της Ντινενή Βασιλικής δημιουργήθηκε στη Μύρινα της Λήμνου για να σας προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες διάγνωσης και αποτελεσματικής θεραπείας παθήσεων των ποδιών και των νυχιών.

Σε ένα καθαρό και άνετο περιβάλλον η Ποδολόγος – Ειδικός Ορθονυχιστής Ντινενή Βασιλική, αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα να σας παρέχει φροντίδα, θεραπεία και περιποίηση ώστε να έχετε όμορφα και υγιή άκρα.

podologiko kentro ntineni limnos 2

Η επιστήμονας εξειδικεύεται σε:

  • Υπηρεσίες Ποδολογίας
  • Καθαρισμό Ονυχομυκητίασης – Ορθονυχία – Ονυχοκρύπτωση
  • Κάλους – Υπερκεράτωση
  • Περιποίηση Διαβητικού Ποδιού – Πόδι του Αθλητή
  • Ορθωτικά Πέλματα – Πελματογραφία
  • Θεραπευτικό Μανικιούρ

podologiko kentro ntineni limnos 5

podologiko kentro ntineni limnos 3

podologiko kentro ntineni limnos 1

Στο Ποδολογικό μας Κέντρο ακολουθούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής αφού όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται ενώ διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης, ακολουθούνται όλα τα προτεινόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα νέα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας.

Τι είναι η Ποδολογία

Η Ποδολογία είναι ο τομέας της επιστήμης που ασχολείται με την υγεία των κάτω άκρων.

Ο Ποδολόγος είναι ο ειδικός για τις επιπλοκές των νυχιών και του δέρματος. Παρέχει πλήρη φροντίδα και περιποίηση, προσφέροντας τις κατάλληλες θεραπείες ανακουφίζοντας άμεσα και αποτελεσματικά τα πόδια.

Εκτός από την αντιμετώπιση προβλημάτων, είναι δυνατόν να διαγνωστούν σοβαρές επιπλοκές στα κάτω άκρα που χρίζουν ιατρικής αντιμετώπιση και αντίστοιχα παραπέμπονται στον εκάστοτε ιατρό. Πέρα από τη θεραπευτική ιδιότητα, ο ποδολόγος λειτουργεί και προληπτικά.

Προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση στα σκληρά και δύσμορφα νύχια, στην επώδυνη εισχώρηση του νυχιού στο δέρμα (εισφρυση), στις ονυχομυκητιάσεις, στους κάλους, στις σκληρύνσεις του δέρματος, στα επώδυνα ανοίγματα στις πτέρνες, κ.α., πάντα σε συνεργασία με τους εκάστοτε ιατρούς και με άλλες ειδικότητες.

Η ολιστική προσέγγιση του ατόμου καθώς και η προώθηση της ποιότητας ζωής, της ευεξίας και της υγείας είναι οι βασικοί μας στόχοι.

Πληροφορίες

Ποδολογικό Κέντρο Ντινενή Βασιλική

Ανδρούτσου 4, Κεντρική Αγορά Μύρινας Λήμνου

Τηλ.: 2254111520

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Ποδολογικό Κέντρο Ντινενή Βασιλική

Instagram: podologikokentro_ntineni

podologiko kentro ntineni limnos 4

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel