Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κ. Γκατζιώνης: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου (audio)
pame boreio aigaio

Κ. Γκατζιώνης: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου (audio)
05.08.2020 | 17:56

Κ. Γκατζιώνης: Επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Βιοχημείας Τροφίμων, Δρ Κωνσταντίνος Γκατζιώνης.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης, ο κ. Γκατζιώνης κλήθηκε να απαντήσει για την εκλογή του ως νέου προέδρου του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου αλλά και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει στη διάρκεια της διετούς θητείας του μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων τον προσεχή Σεπτέμβριο. Επιπλέον, η συζήτηση επεκτάθηκε σε χρόνια ζητήματα που σχετίζονται με το Τμήμα, όπως είναι τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του, με αφορμή και την πρόσφατη παρέμβαση του πρώην προέδρου του Φοιτητικού Συλλόγου, Κωνσταντίνου Γκεζέπη.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το κτηριακό πρόβλημα του Τμήματος της Λήμνου, ο κ. Γκατζιώνης τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υποδομών του, σημειώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «αυτή τη στιγμή το Τμήμα ασφυκτιά».

Ακούστε επίσης τι δήλωσε ο κ. Γκατζιώνης για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το Χριστοδουλίδειο Μέγαρο:

 
Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018