Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόεδρος Επαγγελματιών Σαμοθράκης: «Πολλοί προτίμησαν τη Λήμνο λόγω ωραρίου στα μαγαζιά» (video)

afoi poriazi

charitakis banner new

Πρόεδρος Επαγγελματιών Σαμοθράκης: «Πολλοί προτίμησαν τη Λήμνο λόγω ωραρίου στα μαγαζιά» (video)
26.08.2020 | 19:22

Πρόεδρος Επαγγελματιών Σαμοθράκης: «Πολλοί προτίμησαν τη Λήμνο λόγω ωραρίου στα μαγαζιά» (video)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Του Νικήτα Διαμαντόπουλου

Για το απότομο κλείσιμο της τουριστικής σεζόν μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων έκανε λόγο ο πρόεδρος Επαγγελματιών Σαμοθράκης, Γιάννης Γλήνιας, αναφέροντας μικρότερες τιμές και πληρότητες συγκριτικά με πέρυσι.

«Η τουριστική σεζόν, η οποία φέτος σε συντριπτικό ποσοστό, πάνω από 85%, καλύφθηκε από Έλληνες, φαίνεται να κλείνει απότομα μετά την ανακοίνωση του ανοίγματος των σχολείων και της επιστροφής από την υπουργό» δήλωσε στο evros24 ο κ. Γλήνιας.

Ο Δεκαπενταύγουστος, όμως, σύμφωνα με τον κ. Γλήνια, πήγε καλά, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου.

«Ο Δεκαπενταύγουστος, και το μεγάλο διάστημα του Αυγούστου, πήγε καλά, αναφορικά με τις πληρότητες» επεσήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας πως κάπως έτσι καλύφθηκε ένα μέρος του Αυγούστου. 

Κόσμος προτίμησε τη Λήμνο από τη Σαμοθράκη λόγω ωραρίου μαγαζιών

«Όχι με τις περσινές τιμές και ούτε με τις πληρότητες, όμως. Χάθηκε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν από μπροστά και απ’ ότι φαίνεται χάνουμε και ένα μήνα από το τέλος – συνήθως, τα τελευταία χρόνια, η σεζόν πήγαινε μέχρι 25 Σεπτεμβρίου» εξήγησε ο κ. Γλήνιας, βεβαιώνοντας ότι και το ωράριο των μαγαζιών που επιβλήθηκε στον κλάδο της εστίασης για το Ν. Έβρου, έπαιξε το ρόλο του. 

«Εμείς είχαμε φέτος και τη σύνδεση Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Λήμνο, όπου μετά την ανακοίνωση του ωραρίου πάρα πολύς κόσμος από τον Έβρο τραβούσε για Λήμνο μόνο και μόνο επειδή ήταν ελεύθερο το ωράριο – εμείς δηλαδή πάλι την πληρώσαμε ως Σαμοθράκη, λόγω Έβρου, ενώ κάναμε αιτήματα να μας εξαιρέσουν, δεν έγινε δυστυχώς» κατέληξε ο κ. Γλήνιας.

 

Πηγή: evros24.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018