Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ένταση το πρωί έξω από το Γυμνάσιο Μύρινας για την κατάληψη

xaritakis wide

Ένταση το πρωί έξω από το Γυμνάσιο Μύρινας για την κατάληψη
24.09.2020 | 18:19

Ένταση το πρωί έξω από το Γυμνάσιο Μύρινας για την κατάληψη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ένταση και διαπληκτισμός επικράτησαν σήμερα το πρωί έξω από το υπό κατάληψη Γυμνάσιο Μύρινας, μεταξύ του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη και του Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Λήμνου της ΑΔΕΔΥ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου Κώστα Μαδυτινού, σε τέτοιο βαθμό που λίγο έλειψε οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Μαρινάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Μοσχάκη επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο της πόλης προκειμένου να συζητήσουν με τους μαθητές με απώτερο σκοπό τη λήξη της κατάληψης.

Εκεί βρέθηκε και ο κ. Μαδυτινός ο οποίος παρακολουθούσε τις συζητήσεις μεταξύ Δημάρχου και μαθητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως η κατάληψη του σχολείου είναι έκνομη γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μαδυτινού, ο οποίος απάντησε στον Δήμαρχο πως ο ίδιος στηρίζει τις πολιτικές των κυβερνήσεων που ψήφισαν τον νόμο που ορίζει ότι οι καταλήψεις συνιστούν παράνομη πράξη. Επιπλέον, επέρριψε ευθύνες στον κ. Μαρινάκη για το ότι δεν έχει επισκευαστεί ακόμα το παλιό κτήριο του Γυμνασίου Μύρινας, το οποίο αποτελεί και ένα από τα αιτήματα των μαθητών, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «ανεύθυνο», γεγονός που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό του Δημάρχου.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018