Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διαφορετική αλλά με λαμπρότητα η 108η Επέτειος Απελευθέρωσης της Λήμνου (videos & photos)

banner roots

Διαφορετική αλλά με λαμπρότητα η 108η Επέτειος Απελευθέρωσης της Λήμνου (videos & photos)
08.10.2020 | 13:43

Διαφορετική αλλά με λαμπρότητα η 108η Επέτειος Απελευθέρωσης της Λήμνου (videos & photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με τη δέουσα λαμπρότητα, παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σχολική και στρατιωτική παρέλαση λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τιμήθηκε η 108η Επέτειος Απελευθέρωσης της Λήμνου από τον Τουρκικό ζυγό.

Ο εορτασμός της ημέρας ξεκίνησε με επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Μύρινα προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κκ. Ιερόθεου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του Ηρώου Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές του τόπου και τους εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και σωματείων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη να δίνει το έναυσμα στους παρευρισκομένους ώστε να ψάλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο καθώς, λόγω των περιοριστικών μέτρων, απουσίαζε η στρατιωτική μπάντα.

Στον εορτασμό απελευθέρωσης της Λήμνου το «παρών» έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής νομού Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό κ. Γιάννης Μπουρνούς.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel