Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου (photos)

xaritakis wide

Λήμνος: Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου (photos)
09.10.2020 | 18:41

Λήμνος: Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με πρωταγωνιστή τον γνωστό καλλιτέχνη Νίκο Ορφανό, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή (9/10), στο Γενικό Λύκειο Μούδρου, η πρώτη συνεδρία στο πλαίσιο του προγράμματος «The Tipping Point in Education».

nikos orfanos gel moudrou

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου: «Σήμερα, Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020, στην 1η μας συνεδρία Τhe Tipping point για τη νέα σχολική χρονιά και ο γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός, κ. Νίκος Ορφανός, μας μίλησε για τον χώρο του θεάματος, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ας κρατήσουμε τη μαγεία της συνάντησής μας, που ξεπέρασε κατά πολύ τον προβλεπόμενο χρόνο και μια φράση του: "Η επιτυχία ή η αποτυχία είναι η δική μας εκτίμηση στα πράγματα μία δεδομένη στιγμή". Η υλοποίηση του προγράμματος στο Γενικό Λύκειο Μούδρου για το σχολικό έτος 2020-2021 και συγκεκριμένα κατά το διάστημα Οκτώβριος 2020 - Μάιος 2021, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας "The Hellenic Initiative Australia".

Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, το σχολείο γίνεται μέλος ενός δικτύου που προωθεί την καινοτομία και τη σύνδεση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τη σύγχρονη αγορά εργασίας και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενισχύοντας την προσπάθεια των μαθητών μας να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις επιλογές τους.

Καλή μας αρχή!».

nikos orfanos gel moudrou1

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018