Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι μαθητές του ΓΕΛ Μούδρου ανακαλύπτουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα μέσω του προγράμματος «The Tipping Point in Education»

xaritakis wide

Οι μαθητές του ΓΕΛ Μούδρου ανακαλύπτουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα μέσω του προγράμματος «The Tipping Point in Education»
01.10.2020 | 20:31

Οι μαθητές του ΓΕΛ Μούδρου ανακαλύπτουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα μέσω του προγράμματος «The Tipping Point in Education»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την ευκαιρία να λάβουν επαρκή και σε βάθος πληροφόρηση σχετικά με επαγγέλματα που τους ενδιαφέρουν, συνομιλώντας με επιτυχημένους και διακεκριμένους ανθρώπους από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους, θα έχουν για δεύτερη χρονιά οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου μέσω του προγράμματος «The Tipping Point in Education (TTP)».

Όπως είπε στον FM 100 η εκπαιδευτικός, υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος, κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, χάρη στην υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «The Hellenic Initiative Australia» που χρηματοδοτεί την προσπάθεια, μαθητές και μαθήτριες σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας, όπως το σχολείο του Μούδρου, θα ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα μέσω του «TTP».

Τα παιδιά και των τριών τάξεων του Γενικού Λυκείου Μούδρου φαίνεται πως έχουν αγκαλιάσει το πρόγραμμα αφού, όπως ανέφερε η κ. Λυμπέρη, ήδη από την περσινή, πρώτη χρονιά υλοποίησής του, συμμετείχαν σε αυτό 26 μαθητές ενώ φέτος ο αριθμός διπλασιάστηκε φτάνοντας τους 50 συμμετέχοντες.

Ακούστε την κ. Λυμπέρη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018