Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυναικεία ομάδα ΑΕ Λήμνου: Διακόπτεται η προετοιμασία λόγω κορωνοϊού

banner roots

Γυναικεία ομάδα ΑΕ Λήμνου: Διακόπτεται η προετοιμασία λόγω κορωνοϊού
12.11.2020 | 22:22

Γυναικεία ομάδα ΑΕ Λήμνου: Διακόπτεται η προετοιμασία λόγω κορωνοϊού

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τη διακοπή του προγράμματος προετοιμασίας για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Γυναικών ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕ Λήμνου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου της ΑΕ Λήμνου διακόπτει το πρόγραμμα προετοιμασίας του για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Οι συνθήκες, που επικρατούν σε όλη τη χώρα εξαιτίας της πανδημίας, υποχρέωσαν όλο τον κόσμο να κλειστεί στο σπίτι του, με αποτέλεσμα ο αθλητισμός, όπως και πάρα πολλές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας να έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Σημασία φυσικά έχει η υγεία όλων μας και εφόσον όλα πάνε καλά η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει το νησί της Λήμνου σε Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μας. Η προσπάθεια, που έχει καταβληθεί έως τώρα από τις αθλήτριές μας και το προπονητικό team, δε θα σταματήσει μπροστά σ αυτή τη δυσκολία. Ήδη ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και διαδικτυακά μαθήματα. Τόσο η ΑΕ Λήμνου όσο και οι ομάδες του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής, Φωστήρας Καισαριανής, ΠΑΣ Λέσβου και ΑΟ Ζωής Ν. Πεντέλης θα συνεχίσουν την άριστη επικοινωνία και συνεργασία τους μετά τη λήξη αυτής της δύσκολης περιόδου.

Στην πορεία της προετοιμασίας της ΑΕ Λήμνου η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρηματιών της Λήμνου ήταν και θα είναι σημαντική. Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Κτήμα Χατζηγεωργίου, το snack bar Το Ποδήλατο, το μεζεδοπωλείο Μεταξύ μας, το cafe Μπρίκι, το εστιατόριο Γιαννάκαρος, το Bayoko cafe, τις κομμώσεις Βάσω και Μάριος, το Radio Melody, το κατάστημα ειδών δώρου Δίπολις, το βιβλιοπωλείο Κύβος, το souvlaki.gr, τη Φρουταγορά Λήμνου Ε. Γαροφαλλίδη και το γυράδικο Bexley Κ. Γιαννάκαρου.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες, σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και σε όλο τον κόσμο γενικότερα, υπομονή, δύναμη και θάρρος. Όλοι μας πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας για να βγούμε νικητές και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το