Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου δίνει ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
achilladelis
Το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου δίνει ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
02.09.2013 | 13:34

Το Τμήμα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου δίνει ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με μοναδικό στόχο και κίνητρο να προσεγγίσουν τα μικρά παιδιά του νησιού μας, το υγρό στοιχείο που έτσι κι αλλιώς αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο της χώρας μας, αλλά ταυτόχρονα με σκοπό και την πνευματική και σωματική ανάπτυξη που επιτυγχάνεται αρμονικά, μέσω του αθλητισμού και της κολύμβησης, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, συνέχισε και φέτος τα μαθήματα κολύμβησης, σε μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν φέτος στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν με μια αποχαιρετήστήρια γιορτή στις 30 Αυγούστου.

Η εκπαιδεύτρια Ελένη Ρούφου, η οποία κατέχει και τη θέση της Εφόρου Κολύμβησης του ΝΟΛ, με αγάπη για το άθλημα αλλά και για τα παιδιά, ήταν υπεύθυνη και φέτος όπως και τα τελευταία 10 χρόνια, για τα δυο τμήματα του ΝΟΛ, το ένα για παιδιά μέχρι 7 ετών και το δεύτερο για παιδιά ηλικίας έως 10 ετών. Συνολικά το Τμήμα Κολύμβησης, αριθμούσε φέτος 25 παιδιά.

Οι μικροί "θαλασσόλυκοι", το ευχαριστήθηκαν, απόλαυσαν τη θάλασσα, πήραν τα πρώτα μαθήματα για το πώς θα απολαμβάνουν με ασφάλεια το κολύμπι εξοστρακίζοντας τους κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσει η άγνοια και στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, την Παρασκευή στις 30 Αυγούστου, βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους.

Η αγάπη για την θάλασσα αλλά και ο σεβασμός και η εκμάθηση της, πρέπει να εμπνέονται από μικρή ηλικία. Μόνο έτσι και σε βάθος χρόνου, ίσως απολέσουμε το θλιβερό προνόμιο, αν και νησιωτική χώρα να κατέχουμε μια από τις πρώτες θέσεις στο κατάλογο των χωρών, με τα μεγαλύτερα ποσοστά πνιγμών.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018