Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει: Το κρούσμα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ είναι της 25ης Νοεμβρίου

banner roots

Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει: Το κρούσμα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ είναι της 25ης Νοεμβρίου
22.12.2020 | 09:44

Το Επαρχείο Λήμνου διευκρινίζει: Το κρούσμα που ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ είναι της 25ης Νοεμβρίου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου με την οποία διευκρινίζει ότι το κρούσμα που συμπεριέλαβε στην επιδημιολογική μελέτη του ο ΕΟΔΥ κατά την 21η Δεκεμβρίου, αφορά σε περιστατικό της 25ης Νοεμβρίου 2020 «για το οποίο τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, κατά συνέπεια στην Π.Ε. Λήμνου δεν υπάρχει, κανένα ενεργό κρούσμα COVID-19 (των τελευταίων 14αρων ημερών)», όπως τονίζεται.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Επαρχείου:

«Την 21η Δεκεμβρίου 2020, ο ΕΟΔΥ για την Π.Ε. Λήμνου, ανακοίνωσε (1) ένα κρούσμα, μετά την καθιερωμένη διασταύρωση στοιχειών, διαπιστώθηκε ότι, αυτό αφορά ένα κρούσμα της 25ης Νοεμβρίου 2020 για το οποίο τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, κατά συνέπεια στην Π.Ε. Λήμνου δεν υπάρχει, ΚΑΝΕΝΑ ενεργό κρούσμα COVID-19, (των τελευταίων 14αρων ημερών).

Στις εορταστικές ημέρες που έρχονται, σίγουρα όλοι μας θέλουμε να τις περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ας είμαστε λοιπόν προσεκτικοί στις συναναστροφές μας γιατί πέρα από τον εαυτό μας προστατεύουμε και αυτούς που αγαπάμε.

Η καλύτερη πρόληψη είναι η προσωπική ευθύνη του καθενός μας. Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για πραγματικά επείγουσες ανάγκες. Φοράμε μάσκα, πλένουμε και απολυμαίνουμε τακτικά τα χέρια μας.

Για τον καλύτερο έλεγχο της Πανδημίας συμμετέχουμε μαζικά στις δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού που θα πραγματοποιήσει η Κινητή Ομάδα Υγείας της Λήμνου».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel