Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)

banner roots

Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)
14.01.2021 | 12:20

Λήμνος - ΓΕΛ Μούδρου: Ο Μάριος Φίκαρης και η Θεοδώρα Λυμπέρη στην ΕΡΤ (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ φιλοξενήθηκε ο 16χρονος Μάριος Φίκαρης από τη Λήμνο, ο οποίος έγινε το πρόσωπο του προγράμματος/διαγωνισμού «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2021» που πραγματοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 11 χρόνια από τον μη-κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό οργανισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece» ενώ υλοποιείται και τη φετινή σχολική χρονιά υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο Μάριος συμμετέχει στον διαγωνισμό με την εικονική επιχείρηση δημιουργίας χειροποίητων οικολογικών, αρωματικών κεριών με θέμα τη Λήμνο και επελέγη να γίνει το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στο ενημερωτικό βίντεο για την παράταση των εγγραφών.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η υπεύθυνη υλοποίησης την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Θεοδώρα Λυμπέρη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή του σχολείου στον διαγωνισμό με δύο μαθητικές επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υποστηρίζεται από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Στυλιανό Καραγιάννη και με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού του σχολείου κ. Αθανάσιου Αρίμη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel