Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Θεοδώρα Λυμπέρη στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (audio)
afoi poriazi
Φωτογραφία: Facebook/ Θεοδώρα Λυμπέρη Φωτογραφία: Facebook/ Θεοδώρα Λυμπέρη
19.10.2021 | 20:52

Η Θεοδώρα Λυμπέρη στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στη Λάρισα τις ημέρες από 15 έως 17 Οκτωβρίου, συμμετείχε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Μούδρου Θεοδώρα Λυμπέρη.

Η κ. Λυμπέρη στο πλαίσιο του συνεδρίου συμπροήδρευσε με άλλους αξιόλογους επιστήμονες, σε συζήτηση με θέμα το φλέγον ζήτημα της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων και της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών.

theodora lymperi synedrio proothisis ekpaideutikis kainotomias inside

Φωτογραφία: Facebook/ Θεοδώρα Λυμπέρη

Στο συνέδριο τέθηκε επί τάπητος πληθώρα εκπαιδευτικών θεμάτων, τα οποία σχετίζονταν κυρίως με εκείνες τις εκπαιδευτικές πρακτικές που χαρακτηρίζονται από το στοιχείο της καινοτομίας.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο συνέδριο, η κ. Λυμπέρη φιλοξενήθηκε στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, όπου μίλησε για το ενδιαφέρον εκπαιδευτικό γεγονός καθώς και για θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης εν γένει και απασχολούν την επικαιρότητα.

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018