Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα για την κατάταξη οπλιτών της 2021 Α’ ΕΣΣΟ στη Λήμνο

banner roots

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα για την κατάταξη οπλιτών της 2021 Α’ ΕΣΣΟ στη Λήμνο
16.01.2021 | 12:22

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα για την κατάταξη οπλιτών της 2021 Α’ ΕΣΣΟ στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η 88η Στρατιωτική Διοίκηση «ΛΗΜΝΟΣ» ενημερώνει για τα μέτρα που έχει λάβει το ΓΕΕΘΑ ενόψει της κατάταξης των οπλιτών της 2021 Α’ ΕΣΣΟ στη Λήμνο την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά:

«Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για την διευκόλυνση των προς κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2021 Α’ ΕΣΣΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά (18 έως 20 Ιανουαρίου 2021 για τη Ν. Λήμνο) έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

Για όσους διαπιστωθεί ότι είναι θετικοί στον COVID-19 πριν καταταγούν, θα πρέπει να απευθύνονται στο κατά περίπτωση αρμόδιο Φρουραρχείο του τόπου διαμονής τους προκειμένου να εκδοθεί γνωμάτευση και να μετακινηθεί η ημερομηνία κατάταξης τους μετά την ίαση τους.

Όσοι στρατεύσιμοι προσέλθουν για κατάταξη στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών θα υποβληθούν άπαντες σε RAPID TEST COVID-19. Οσοι από αυτούς διαγνωστούν θετικοί, θα κατατάσσονται κανονικά και θα παραμένουν σε προκαθορισμένο χώρο μέχρι την ίαση τους.

Αναφορικά με την μετακίνηση των προς κατάταξη οπλιτών, το σημείωμα κατάταξης αποτελεί αποδεικτικό για την αναγκαιότητα μετακίνησης αυτών και των γονέων τους που πιθανόν να τους συνοδεύουν. Στο Σημείο Υποδοχής Οπλιτών θα επιδίδεται στους γονείς των κατατασσομένων βεβαίωση κατάταξης ως δικαιολογητικό επιστροφής στην μόνιμη κατοικία τους».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το