Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η...μισή επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Λήμνο και η αγενής κομματική οργάνωση!

banner roots

Η...μισή επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Λήμνο και η αγενής κομματική οργάνωση!
07.09.2013 | 19:29

Η...μισή επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στη Λήμνο και η αγενής κομματική οργάνωση!

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε...επικοινωνιακή αποτυχία μετατράπηκε η (μισή τελικά) επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Λήμνο.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Υπουργού προς τα Μ.Μ.Ε του νησιού και το απόγευμα συγκέντρωση και ομιλία στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ της Λήμνου, όπως πάντα, ήταν παρόντες εκεί που προσκλήθηκαν, ο υπουργός όμως, ήταν απών.

Καταρχάς, σ αυτό το σημείο πρέπει να εντοπίσουμε το γεγονός ότι η Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ, έχει ανάγκη προφανώς, από μερικά μαθήματα ευγένειας ή έστω επικοινωνίας. Να μας καλέσουν στη συνέντευξη ήξεραν. Να μας ενημερώσουν για την ματαίωσή της, αδιαφόρησαν.

Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Αθανασίου, όντως δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρωθυπουργού, ενώ είχε ξεκινήσει ήδη την επισκεψή του στη Λήμνο, προκειμένου να αποχωρήσει εκτάκτως και εσπευσμένα από το νησί, για να παρίσταται σήμερα στα εγκαίνια της ΔΕΘ και στην ομιλία του πρωθυπουργού. 

Πάντως, ωραία συνεννοούνται εκεί στο Μαξίμου. Ακόμα και σ αυτά τα δευτερευούσης σημασίας θέματα, όπως ποια θα είναι τα στελέχη που θα συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ. Σκεφτείτε, στα υπόλοιπα. Στα βασικά, που είναι πάντα πιο απαιτητικά και πιο περίπλοκα. Και μάλιστα εν μέσω κρίσης και ύφεσης.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel