Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ο ΟΑΕΔ ζητά από άνεργη να του επιστρέψει 810€
ikteo limnou
facebook seminaria
Λήμνος: Ο ΟΑΕΔ ζητά από άνεργη να του επιστρέψει 810€
22.01.2021 | 13:36

Λήμνος: Ο ΟΑΕΔ ζητά από άνεργη να του επιστρέψει 810€

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε έναν απίστευτο κυκεώνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μια άνεργη τρίτεκνη μητέρα από τη Λήμνο, η οποία, ενώ περίμενε να ξεκινήσει η τακτική επιδότηση μέσω του ΟΑΕΔ, βρέθηκε τελικά να χρωστάει στον οργανισμό 810€.

Όπως η ίδια ανέφερε στο σταθμό μας, εδώ και μέρες προσπαθεί να μάθει από πού προκύπτει η οφειλή, χωρίς να της δίνει κανείς συγκεκριμένη απάντηση, παρά μόνο υποθέσεις. Όπως εξηγεί, είχε υποβάλει τα χαρτιά της, προκειμένου να λάβει το επίδομα ανεργίας από τα μέσα Νοεμβρίου 2020.

Οι μέρες περνούσαν, χωρίς να πιστώνονται χρήματα στο λογαριασμό της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ψάχνει τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της, τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Τελικά πριν μια εβδομάδα, στο λογαριασμό της, μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ, έλαβε μήνυμα πως οφείλει το ποσό των 810€, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Από τότε, ξεκίνησε να καλεί στα τηλέφωνα του ΟΑΕΔ της Μυτιλήνης χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παρά μόνο μια φορά που ένας υπάλληλος απάντησε πως δεν θα μπορέσει να την εξυπηρετήσει ζητώντας της να στείλει με email το αίτημα της ώστε αυτό να πάρει σειρά και να εξεταστεί.

Η γυναίκα, υπέβαλε το αίτημα της μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να λάβει όμως για την ώρα καμία επίσημη απάντηση. Παραμένει απλήρωτη εδώ και δύο μήνες, δεν γνωρίζει αν και πότε θα πιστωθούν τα χρήματα της επιδότησης και τέλος φαίνεται να τη βαραίνει ένα χρέος για το οποίο κάνεις δεν της απαντά από πού προέρχεται…

Update: Λήμνος: Άμεση ανταπόκριση του ΟΑΕΔ στην άνεργη μητέρα

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018