Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Πρόσληψη 2 ειδικών συνεργατών

banner roots

Δήμος Λήμνου: Πρόσληψη 2 ειδικών συνεργατών
11.04.2021 | 10:51

Δήμος Λήμνου: Πρόσληψη 2 ειδικών συνεργατών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στη γνωστοποίηση πρόσληψης ειδικών συνεργατών προχώρησε ο Δήμος Λήμνου.

Πρόκειται για:

Α. Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Ο Ειδικός Συνεργάτης θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά σε θέματα δημοσίων σχέσεων, τουρισμού, εθελοντισμού, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και γενικά στην οργάνωση και διαχείριση του γραφείου Δημάρχου.

Β. Την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Ο Ειδικός Συνεργάτης θα παρέχει συμβουλές, γραπτά ή προφορικά, εντός του κύκλου των γνώσεων ή και της εμπειρίας του ή της επαγγελματικής ειδίκευσης του σε θέματα επικοινωνίας, προβολής και ενημέρωσης.

Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά τη κρίση του για τη καταλληλότητα του/της προσλαμβανόμενου/ης (παρ.4 του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007).

Το προσωπικό των ανωτέρω θέσεων δεν παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής. Υπόκεινται απευθείας ιεραρχικώς στο Δήμαρχο για την επικουρία του οποίου έχει προσληφθεί. Δεν ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες, οποιαδήποτε μορφής, παρέχει συμβουλές και διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου τον οποίο έχει οριστεί να εξυπηρετήσει.

Το συμβουλευτικό τους έργο απευθύνεται προς τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Εκτελεστική Επιτροπή, την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ανάλογα με τις αρμοδιότητές τους . Η άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση των καθηκόντων του Ειδικού Συνεργάτη με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μπορεί να εισαχθεί εξαίρεση από το ανωτέρω ασυμβίβαστο .

Η εργασιακή σχέση του Ειδικού Συνεργάτη διέπεται αποκλειστικά από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007 και η σύμβασή του, είναι σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί.

Οι αποδοχές του Ειδικού Συνεργάτη καθορίζονται από τη κείμενη νομοθεσία. Η σύμβαση Εργασίας του Ειδικού Συνεργάτη, αποτελεί σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , λύεται με:- το θάνατο - την έκπτωση- την παραίτηση- την καταγγελία της- ή την πάροδο πέντε (5) ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου , εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση του για τη διατήρηση του. (άρθρο 163 παρ. 9 του Ν.3584/2007, όπως τροποποιήθηκε από την περίπτ. β' της παρ. 2 του άρθρου 15 του Ν. 4623/2019). Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης ή η αποδοχή παραίτησης ενεργείται με απόφαση Δημάρχου και δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Λήμνου και συγκεκριμένα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, ήτοι από 09/04/2021 μέχρι και 15/04/2021 και μέχρι ώρα 15:00. Αρμόδια υπάλληλος Αργυρή Χαβιά , τηλέφωνo επικοινωνίας 2254350028.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το