Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αναστάτωση μετά τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας θετικής στον Covid-19

banner roots

Λήμνος: Αναστάτωση μετά τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας θετικής στον Covid-19
29.04.2021 | 21:32

Λήμνος: Αναστάτωση μετά τον αιφνίδιο θάνατο γυναίκας θετικής στον Covid-19

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό καταγράφηκε αργά εχθές στη Λήμνο, με 80χρονη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού χωρίς τις αισθήσεις της βγήκε θετική στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα και με βάση τις πληροφορίες που φτάνουν στο σταθμό, ήταν λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 28ης Απριλίου, όταν το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε για λιποθυμικό περιστατικό ηλικιωμένης.

Δυστυχώς όμως, όταν τα στελέχη έφθασαν, διαπίστωσαν πως η γυναίκα δεν είχε σφυγμό και κινήθηκαν άμεσα με προορισμό το νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα συγγενικά της πρόσωπα, ενημέρωσαν πως θα ήθελαν να τη μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γίνει η κηδεία της και τότε ήταν που διενεργήθηκε rapid test, στη γυναίκα το οποίο βγήκε θετικό.

Στη συνέχεια ακολούθησε και μοριακό τεστ, το οποίο ουσιαστικό επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα του γρήγορου τεστ, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση αλλά και ερωτηματικά, αφού η γυναίκα δεν είχε κανένα σύμπτωμα και κανείς από το συγγενικό περιβάλλον δεν μπορεί να εξηγήσει από πού μπορεί να κόλλησε τον ιό.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το