Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΠΑΛ Μύρινας: Άρχισαν οι αιτήσεις για εγγραφή - μετεγγραφή σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

afoi poriazi

charitakis banner new

ΕΠΑΛ Μύρινας: Άρχισαν οι αιτήσεις για εγγραφή - μετεγγραφή σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
18.06.2021 | 21:41

ΕΠΑΛ Μύρινας: Άρχισαν οι αιτήσεις για εγγραφή - μετεγγραφή σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το ΕΠΑΛ Μύρινας κάνει γνωστή την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας με την οποία καλούνται οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. -Π.ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2021 – 2022, υποβάλλοντας «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής».

Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 18η Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και την 2η Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωρισθεί ως «Κηδεμόνας e-εγγραφές» στο ΠΣ myschool σύμφωνα με την αρίθμ. 64547/ΓΔ4/3-6-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Σε περίπτωση ενήλικων μαθη-τών/τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Διαβάστε εδώ τον οδηγό σπουδών του ΕΠΑΛ Μύρινας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018