Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγχαρητήρια επιστολή του Πολιτικού Μηχανικού Πάρι Χ. Παντελαρούδη, στη νύφη του Αναστασία Ο. Βασιλείου-Παντελαρούδη.
ikteo limnou
Συγχαρητήρια επιστολή του Πολιτικού Μηχανικού Πάρι Χ. Παντελαρούδη, στη νύφη του Αναστασία Ο. Βασιλείου-Παντελαρούδη.
19.07.2021 | 18:35

Συγχαρητήρια επιστολή του Πολιτικού Μηχανικού Πάρι Χ. Παντελαρούδη, στη νύφη του Αναστασία Ο. Βασιλείου-Παντελαρούδη.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την χαρά από την επιτυχία της νύφης του, Αναστασίας Βασιλείου – Παντελαρούδη, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο της Λήμνο ο γνωστός Πολιτικός Μηχανικός Πάρις Παντελαρούδης, μέσα από μια δημόσια επιστολή που απέστειλε στο σταθμό μας, αφού η Αναστασία κατάφερε να μπει πρώτη στις Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

218640294 902839160271359 6037171708609847152 n

Η επιστολή αναφέρει:

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη νύφη μου Αναστασία Ο. Βασιλείου-Παντελαρούδη, Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό , η οποία πέτυχε πρώτη στις Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Τη νύφη μου την γνωρίζετε κυρίως μέσα από τη δουλειά της τα τελευταία 20 χρόνια που ήρθε στο νησί από την Πτολεμαϊδα, τόπο καταγωγής της. Μαζί με τον γιο μου Χαράλαμπο Π. Παντελαρούδη συνεχίζουν την σκληρή δουλειά στο γραφείο μας, το οποίο ιδρύθηκε από εμένα το έτος 1968, παρέχοντας άριστες υπηρεσίες σε όλους εσάς.

Η προσπάθειά της ήταν δύσκολη και απαιτητική , αλλά όλοι εμείς που τη γνωρίζουμε προσωπικά, ξέραμε από την αρχή ότι δεν υπήρχε περίπτωση αποτυχίας, αφού με ότι και αν καταπιαστεί , το φέρει εις πέρας.

Είμαι σίγουρος ότι το νέο αυτό ταξίδι θα τη βρει και πάλι νικήτρια, αφού θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, είναι υπέρμαχος της δια βίου μάθησης και όλα αυτά τα χρόνια έχει ολοκληρώσει πολλά σεμινάρια και εξετάσεις, με κύριο γνώμονα τις καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες του γραφείου μας.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να σας συστήσω για άλλη μία φορά τη νύφη μου:

Αναστασία Οδυσσέα Βασιλείου,

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, MSc, R.E.V.-Φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής

Πιστοποιημένη Ελέγκτρια Δόμησης

Ενεργειακή Επιθεωρήτρια Γ’ Τάξης

Επιθεωρήτρια Τουριστικών Καταλυμάτων

Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων Υπουργείου Οικονομικών

Recognised European Valuer

Ή αλλιώς, η δική μας , η Λημνιά , Νατάσα Παντελαρούδη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018