Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: Η Έξυπνη Ταΐστρα Αδέσποτων Ζώων έφερε τη βράβευση

banner roots

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: Η Έξυπνη Ταΐστρα Αδέσποτων Ζώων έφερε τη βράβευση
19.11.2021 | 14:19

Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου: Η Έξυπνη Ταΐστρα Αδέσποτων Ζώων έφερε τη βράβευση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ομάδα Ρομποτικής του σχολείου μας «Piecemaker», με το ολοκληρωμένο έργο της «Έξυπνη Ταΐστρα Αδέσποτων Ζώων», συμμετείχε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών 2020-2021 και κατάφερε να διακριθεί στην τελική κατάταξη ανάμεσα στα 6 καλύτερα γυμνάσια.

Στον Διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 1000 μαθητές και 160 εκπαιδευτικοί με 128 ομάδες  από όλες τις περιφέρειες της χώρας. Στη δεύτερη φάση συνέχισαν 95 μαθητικές ομάδες. Στην τρίτη φάση τα 41 έργα που διακρίθηκαν, ξεχώρισαν για την ιδέα, την υλοποίηση, τις αναλυτικές οδηγίες κατασκευής-χρήσης και διδασκαλίας.

Στο https://openedtech.ellak.gr μπορείτε να δείτε το έργο που υλοποίησαν οι μαθητές μας το οποίο διατίθεται με ελεύθερη άδεια χρήσης, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό υλικό κι από άλλα σχολεία.

Παρά τους περιορισμούς, λόγω της πανδημίας, η ομάδα Ρομποτικής του σχολείου με την πολύτιμη στήριξη του καθηγητή τους κ. Νικόλαου Χαβιά πειραματίστηκε με Ανοιχτές Τεχνολογίες και διέπρεψε πανελλαδικά για άλλη μία φορά. Προσηλωμένη στους στόχους της, εργάστηκε με σοβαρότητα και δημιουργική φαντασία.

fwr.png

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει την ομάδα και εύχεται στα νέα μέλη της σχολικής χρονιάς 2021-22 να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση ώστε να δημιουργούν, να καινοτομούν και να μας κάνουν περήφανους.

 

 

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Αποτελέσματα αξιολόγησης έργων του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών – Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση (ellak.gr)

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel