Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγκίνηση στην πρώτη ορκωμοσία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου

afoi poriazi

Συγκίνηση στην πρώτη ορκωμοσία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου
24.10.2013 | 15:29

Συγκίνηση στην πρώτη ορκωμοσία του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πριν λίγη ώρα, στις 14:30 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας των πρώτων πτυχιούχων του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου,που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή Τσας.

Αισθήματα ανάμεικτα για τους τελειόφοιτους, αφού με το Πτυχίο αυτό, κλείνει ο κύκλος της φοιτητικής ζωής και ανοίγει ο κύκλος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Παρών στην Τελετή έδωσαν και φορείς του νησιού, όπως ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Χατζηδιαμαντής, ο Αντιδήμαρχος Λήμνου κ. Μπουλώτης αλλά και ο Πρώην Έπαρχος Λήμνου κ. Σάραγκας, ο Πρώην Δήμαρχος Λήμνου κ. Σκαμάγκης εκπρόσωποι της Λιμενικής και Πυροσβεστικής Αρχής καθώς και μέλη της οικογένειας Γαροφαλίδη, δωρητές του «Γαροφαλίδιου» κτηρίου στο Πανεπιστημιακό τμήμα της Λήμνου.

Η έναρξη της τελετής έγινε με τον χαιρετισμό του Πρύτανη Καθηγητή Πάρι Τσάρτα , ακλούθησαν χαιρετισμοί του Προέδρου του Τμήματος, Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Αν. Καθηγητή Νίκου Σουλακέλλη και του πρώην Πρύτανη και πρώτου Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Καθηγητή Ανδρέα Τρούμπη.

Ο κ. Τρούμπης, ιδιαίτερα συγκινημένος, κατά το χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες λειτουργίας του τμήματος στη Λήμνο και επισήμανε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν οι Αρχές του τόπου ώστε το όραμα για Πανεπιστημιακή σχολή στη νησί να γίνει πραγματικότητα.

Ο κ. Τρούμπης, έκλεισε το χαιρετισμό του, με μία φράση του Κώστα Σοφούλη, σύγχρονου ιδρυτή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά την αποχώρηση του: «Σας αφήνω ευχή και κατάρα να κάνετε κάθε κύμα του Αιγαίου να ψιθυρίζει το όνομα του Πανεπιστημίου του».

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε τιμής ένεκεν στην κα Βασιλεία Βαργεμεζή – Ατσικμπάση, Προϊσταμένη της Γραμματείας της Σχολής Περιβάλλοντος.

Η Σακκά Δανάη, πρωτεύσασα πτυχιούχος του τμήματος απήγγειλε τον όρκο. Την απονομή των πτυχίων έκαναν ο Καθηγητής κ. Τσάρτας, ο Πρύτανης κ. Τρούμπης και ο Αν. Καθηγητής κ. Σουλακέλλης. Πτυχίο έλαβαν οι Σακκά Δανάη, Τζήμα Αικατερίνη, Σιδεράδου Δανάη – Ουρανία, Κανατάκη Ευαγγελία, Βελβέ Θεοδώρα.

 

Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018