Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμαρχος Λήμνου συγχαίρει τους πρώτους αποφοίτους του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

afoi poriazi

25.10.2013 | 14:14

Ο Δήμαρχος Λήμνου συγχαίρει τους πρώτους αποφοίτους του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου, με ανακοίνωσή του, συγχαίρει θερμά τους πρώτους πτυχιούχους του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής της Λήμνου.

Συγχαίρει επίσης και ευχαριστεί όλους όσους από θέση ευθύνης ή με διάθεση εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς συνέβαλαν και συμβάλουν στην ίδρυση, εδραίωση και συνεχή καταξίωση του τμήματος του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Λήμνο.

"Η εξαιρετική συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς, τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων δημιουργεί ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης για το νησί μας το οποίο έχει ήδη δώσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Ευχόμαστε στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες που το Πανεπιστήμιο Αιγαίου υπηρετεί με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια", σημειώνει στη δήλωσή του, ο κ. Χατζηδιαμαντής.

 

                DSC01667

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018