Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία προσλήψεων μέσω ΟΑΕΔ για φορείς της Λήμνου
facebook seminaria
Ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία προσλήψεων μέσω ΟΑΕΔ για φορείς της Λήμνου
13.11.2013 | 08:38

Ξεκίνησε εκ νέου η διαδικασία προσλήψεων μέσω ΟΑΕΔ για φορείς της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η διαδικασία  υποβολής αιτήσεων για τις 27.948 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ, σε δήμους, περιφέρειες, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια και ιερές μητροπόλεις.

Για το νησί της Λήμνου, να υπενθυμίσουμε, ότι η διαδικασία προβλέπει 110 θέσεις, από την οποίες οι 26, έχουν ήδη καλυφθεί κατά την προηγούμενη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, απο υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης.      

Οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Δικαίωμα υποβολής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Ανεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα της κεντρικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ: 210-9989014, 210-9989016, 210-9989017, φαξ 210-9989141, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018