Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με Ορθοπεδικό και Παιδίατρο ενισχύεται το Ιατρείο του Μούδρου
facebook seminaria
Με Ορθοπεδικό και Παιδίατρο ενισχύεται το Ιατρείο του Μούδρου
12.11.2013 | 18:22

Με Ορθοπεδικό και Παιδίατρο ενισχύεται το Ιατρείο του Μούδρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Ενισχύεται το Περιφερειακό Π. Ιατρείο Μούδρου, αφού οι κάτοικοι της Ανατολικής Λήμνου θα έχουν την δυνατότητα, από αύριο, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη  να εξετάζονται από Ορθοπεδικό, ενώ  Παιδίατρος θα επισκέπτεται το Ιατρείο του Μούδρου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
 
Πιο συγκεκριμένα, με απόφασή του, το Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρο Υγείας Λήμνου κάνει γνωστό ότι ο κ. Τσαβδαρίδης Θεόδωρος, Διευθυντής Ορθοπεδικός θα επισκέπτεται το Π.Π.Ι. Μουδρου κάθε Τέταρτη, αρχής γενομένης από αύριο, 13 Νοεμβρίου, ενώ η  κα Αναγνωστοπούλου Θεοδώρα, Επ. Α΄ Παιδίατρος η οποία είναι διορισμένη  στο Π.Π.Ι. Μούδρου  για την εύρυθμη λειτουργία της Ιατρικής Υπηρεσίας θα επισκέπτεται το ΠΠ.Ι.  του Μούδρου κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. 
 
Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Π. Π. Ιατρείου Μούδρου 22540-71257  την κα Πουρνιώτη Σοφία. 
 
Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητο εκτός από το ονοματεπώνυμο να δίδεται το πατρώνυμο, ο ΑΜΚΑ και το τηλέφωνο του ασθενούς.
 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018