Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε απογραφή του ζωικού κεφαλαίου καλούνται οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου
facebook seminaria
Σε απογραφή του ζωικού κεφαλαίου καλούνται οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου
13.11.2013 | 13:45

Σε απογραφή του ζωικού κεφαλαίου καλούνται οι κτηνοτρόφοι της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και το Τμήμα Κτηνιατρικής γίνεται γνωστό ότι βάσει του εγγράφου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων «Ετήσιες απογραφές εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων», η ετήσια κατ ελάχιστον απογραφή, αποτελεί υποχρέωση κάθε κατόχου, ακόμη κι αυτών που δηλώνουν μηδενικό ζωικό κεφάλαιο εφόσον δεν υφίσταται δήλωση διακοπής λειτουργίας της εκμετάλλευσης.

Η απογραφή διενεργείται το διάστημα των μηνών Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου κάθε έτους και η κοινοποίησή της στην αρμόδια κτηνιατρική αρχή εκτελείται εντός προθεσμίας 30 ημερών από τη διενέργειά της που πάντως δεν ξεπερνά την 15η Δεκεμβρίου.

Οι κτηνοτρόφοι ή/και οι γραμματείς των τοπικών Αγροτικών Συνεταιρισμών οφείλουν να προσέλθουν στο Τμήμα  Κτηνιατρικής Λήμνου για την διενέργεια της Απογραφής Ζωικού Κεφαλαίου, προσκομίζοντας απαραιτήτως το «Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων» τους, συμπληρωμένο με τις τελευταίες μεταβολές στο ζωικό κεφάλαιό τους (επικαιροποιημένο) με την δική τους ευθύνη.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018