Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προθεσμία ολοκλήρωσης πρακτικής παλαιότερων σπουδαστών ΙΕΚ
Προθεσμία ολοκλήρωσης πρακτικής παλαιότερων σπουδαστών ΙΕΚ
07.05.2022 | 15:25

Προθεσμία ολοκλήρωσης πρακτικής παλαιότερων σπουδαστών ΙΕΚ

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Λήμνος

Σύμφωνα την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων οι παλαιότεροι καταρτιζόμενοι, που ολοκλήρωσαν το Δ' Εξάμηνο μέχρι τον Ιούλιο του 2020, θα πρέπει να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική πρακτική άσκηση έως το αργότερο τον Δεκέμβριο του 2022. 

Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματική Κατάρτισης Λήμνου επισημαίνει: 

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατόπιν σχετικών οδηγιών του ΥΠΑΙΘ, παλαιότεροι καταρτιζόμενοι (που ολοκλήρωσαν το Δ' Εξάμηνο μέχρι τον Ιούλιο του 2020 ), που υποχρεούνται σε Πρακτική Άσκηση και δεν την έχουν ολοκληρώσει, θα πρέπει να την ολοκληρώσουν το αργότερο μέχρι τον Δεκέμβριο 2022.
 
Αυτό σημαίνει ότι η έναρξη της πρακτικής σας, θα πρέπει να γίνει άμεσα.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ΔΕΝ ολοκληρωθεί η Πρακτική Άσκηση όπως έχετε υποχρέωση, θα χαθεί η διετής φοίτησή σας στο ΙΕΚ, (δηλαδή, θα διαγραφούν και τα 4 εξάμηνα).
 
Επίσης όσοι δεν έχουν πάρει ΒΕΚ έχοντας εκκρεμότητα με την κατάθεση των δικαιολογητικών τους για την ολοκλήρωση της Πρακτικής τους (πχ Βιβλίο Πρακτικής κτλ), θα πρέπει να τα προσκομίσουν άμεσα στο ΙΕΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του ΒΕΚ τους και να μην χαθεί εξ ολοκλήρου η φοίτησή τους, σύμφωνα με την παραπάνω οδηγία του ΥΠΑΙΘ.
Παρακαλείσθε άμεσα για τις ενέργειες σας.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel