Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γιάννης Μπουρνούς: «Leader Αλιείας: Η πίεσή μας στην κυβέρνηση έφερε αποτέλεσμα»
afoi poriazi
Γιάννης Μπουρνούς:  «Leader Αλιείας: Η πίεσή μας στην κυβέρνηση έφερε αποτέλεσμα»
09.05.2022 | 12:33

Γιάννης Μπουρνούς: «Leader Αλιείας: Η πίεσή μας στην κυβέρνηση έφερε αποτέλεσμα»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 7 Απριλίου ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, είχε παρέμβει με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γεωργαντά, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το σύνολο των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος Leader/CLLD για την ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών του νησιού και αξιολογήθηκαν θετικά από την Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ) Α.Ε.

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου είχε πληροφορηθεί στις αρχές Απριλίου ότι οι, έως τότε, εγκεκριμένες πιστώσεις επέτρεπαν τη χρηματοδότηση μόνο των 23 εκ των 41 θετικώς αξιολογημένων προτάσεων και με την επιστολή του, ενεργώντας άμεσα, κάλεσε τον. Κ. Γεωργαντά να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξευρεθούν οι πρόσθετοι πόροι για την ικανοποίηση όλων των επενδυτικών προτάσεων.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε την 6η Μαΐου η Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου, πληροφορηθήκαμε την χρηματοδότηση του συνόλου των θετικώς αξιολογημένων επενδυτικών προτάσεων στο Πρόγραμμα.

Η συνεχής πίεση στην κυβέρνηση, τονίζει ο κ. Μπουρνούς, για την ουσιαστική στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού και αλιευτικού κόσμου των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018