Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Μπάχαλο» από τον ΟΑΕΔ στις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Λήμνου

the roots web banners 06

«Μπάχαλο» από τον ΟΑΕΔ στις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Λήμνου
30.11.2013 | 16:40

«Μπάχαλο» από τον ΟΑΕΔ στις προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας του Δήμου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Τραγελαφικές καταστάσεις έζησαν, το πρωί της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, οι 26 προσληφθέντες στο Δήμο Λήμνου, μέσω του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας, υποχρεωτικής εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΑΕΔ.
 
Όπως καταγγέλλουν επιτυχόντες του προγράμματος, ενώ τα ονόματα τους υπήρχαν στους οριστικούς πίνακες, ενώ είχαν λάβει το ενημερωτικό σημείωμα του ΟΑΕΔ, που τους ενημέρωνε ότι έχουν επιλεγεί και πως  πρέπει να παρουσιαστούν στα γραφεία του Δήμου, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρόσληψης, εντέλει ενημερώθηκαν οτι τελικά η πρόσληψή τους δεν θα πραγματοποιήθεί, μένοντας εκτός λίστας (!!!)
 
Ο ΟΑΕΔ, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, , απέσυρε τους οριστικούς πίνακες την τελευταία στιγμή, αντικαθιστώντας τους με νέους. Αποτέλεσμα, επιλεγμένα άτομα προς πρόσληψη να μείνουν εκτός και να προσληφθούν άλλοι, που μέχρι εχθές, δεν υπήρχαν στους πίνακες του Οργανισμού.
 
Το θέμα σχολίασε και ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, ο οποίος ανέφερε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει προκαλέσει "πονοκέφαλο" σε όσους ασχολήθηκαν από το Δήμο.
 
Ήδη από εχθές, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία τόσο στους υποψήφιους προς πρόσληψη, όσο και  στους  υπάλληλους του Δήμου, με την αλλαγή των ονομάτων την τελευταία στιγμή αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αφού, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Λήμνου, τα άτομα που προσελήφθησαν, ο Δήμος, δεν μπορεί να τα απασχολήσει ως εργάτες καθαριότητας, κλάδος τον οπόιο έχει ανάγκη ο Δήμος, αλλά ως υπαλλήλους γενικών καθηκόντων (!!!).
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το