Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Χρώμα στα νησιά», Χρώμα στον Άγιο Ευστράτιο, VOL 5 (photos)
«Χρώμα στα νησιά», Χρώμα στον Άγιο Ευστράτιο, VOL 5 (photos)
17.09.2022 | 07:45

«Χρώμα στα νησιά», Χρώμα στον Άγιο Ευστράτιο, VOL 5 (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο των εικαστικών παρεμβάσεων, που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 5 χρόνια στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου, προστέθηκαν φέτος 2 ακόμη έργα των street artists KEZ & SAME84 της ομάδας UrbanAct.

Η ομάδα UrbanAct, η οποία έχει ενεργό ρόλο στην Ελλάδα από το 1998 και στόχος της είναι η προώθηση της τέχνης της δημόσιας τοιχογραφίας, του graffiti, της streetart, έχει ξεκινήσει τις εικαστικές της παρεμβάσεις στο γειτονικό μας νησί, εδώ και μερικά χρόνια, δημιουργώντας τοιχογραφίες στην προβλήτα του λιμανιού, εμπνευσμένες από την ιστορία και τον φυσικό πλούτο του.

Οι δράσεις του UrbanAct, ολοκληρώνονταν πάντα με τη συμμετοχή του κοινού.

Η εικαστική δράση της UrbanAct, κλείνει τον κύκλο της φέτος στο νησί, αφού ολοκληρώθηκε πια η συλλογική τοιχογραφία με τη συμμετοχή και την ευφάνταστη παρέμβαση των παιδιών του Αγίου Ευστρατίου. 

Ο μικρός Βασίλης ήταν ο τυχερός που κέρδισε μετά από κλήρωση ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο, προσφορά των UrbanAct.

Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τον συντονιστή της ομάδας, Κυριάκο Ιωσηφίδη, και όλη την ομάδα καλλιτεχνών για τη συνεργασία, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία SEAJETS «για τη συνεργασία των τελευταίων ετών με το Δήμο Αγίου Ευστρατίου και την πολύτιμη συμβολή στην υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων στο νησί μας»!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel