Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βράβευση αριστούχων μαθητών και εγκαίνια της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας σε ένα γεμάτο χαμόγελα προαύλιο του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου (Photos + Video)

afoi poriazi

Βράβευση αριστούχων μαθητών και εγκαίνια της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας σε ένα γεμάτο χαμόγελα προαύλιο του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου (Photos + Video)
24.09.2022 | 23:03

Βράβευση αριστούχων μαθητών και εγκαίνια της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας σε ένα γεμάτο χαμόγελα προαύλιο του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου (Photos + Video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μέσα σε κλίμα χαράς  και ικανοποίησης, πραγματοποιήθηκε η πολύπτυχη εκδήλωση που διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα από το  Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, στον προαύλιο χώρο του σχολείου. 

Με την εκπροσώπηση της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου, του προέδρου του πανεπιστημιακού τμήματος της Λήμνου, φορέων του νησιού καθώς και με την παρουσία των ευεργετών του σχολείου, Φάνη κ Αννίτας Χαλαμανδάρη, πραγματοποιήθηκαν αρχικά τα εγκαίνια της Αίθουσας Μαθητικής Δημιουργίας η οποία φιλοξενεί τα έργα και τα βραβεία των παιδιών σε διάφορες διαγωνιστικές συμμετοχές τα τελευταία 12 χρόνια. Τα βραβεία, είναι κατά κυριολεξία αναρίθμητα και η αίθουσα φέρει το όνομα της Αννίτας Χαλαμανδάρη, όπως εξάλλου και το βραβείο το οποίο αποδίδεται κάθε χρόνο από το 2015 στους αριστούχους μαθητές του σχολείου. Μάλιστα από τότε μέχρι σήμερα έχουν βραβευτεί 120 μαθητές. 

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων μαθητών της σχολικής χρονιάς 2021-2022 και η βραδιά τελείωσε με την παράσταση  "Ελένη" του Ευριπίδη, παράσταση με την οποία η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία, στο Φεστιβάλ ΝέΟΙ ΟΜΗΡίΔΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στη Χίο από τις 14 έως 16 Σεπτεμβρίου, στην 1η Πανελλαδική Νεανική Συνάντηση Δημιουργικής Έκφρασης, βασισμένης στα Ομηρικά Έπη και τις επιδράσεις τους στην παγκόσμια γραμματεία.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018