Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη πολλών ετεροδημοτών στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

the roots web banners 06

Επίσκεψη πολλών ετεροδημοτών στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή
27.09.2022 | 10:17

Επίσκεψη πολλών ετεροδημοτών στο 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Τρίτση επισκέφθηκαν οι ετεροδημότες της Λέσβου και της Λήμνου στο στέκι που στήθηκε μετά από πολλά χρόνια.

Στο στέκι είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν, να συζητήσουν αλλά και να δουν στιγμές από την δράση του ΚΚΕ στο νομό Λέσβου. Συγκίνηση προκάλεσε η επίσκεψη της Μάγδας Φύσσα στο περίπτερο ετεροδημοτών, η οποία συνομίλησε με τη Βουλευτή Ν.Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα αλλά και η επίσκεψη του αγωνιστή Λάζαρου Κυρίτση.

getattachment 34 768x329

Στο περίπτερο ετεροδημοτών παρευρέθηκε επίσης ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου, Κώστας Ρήγας, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου, Κώστας Μαδυτινός.

Οι νησιώτες ανανέωσαν το ραντεβού για τα επόμενα αγωνιστικά ανταμώματα.

Πηγή: aeolos.tv

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel