Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Θάνος φωταγωγεί το μεγαλύτερο φυσικό δέντρο της Λήμνου
achilladelis
Το Θάνος φωταγωγεί το μεγαλύτερο φυσικό δέντρο της Λήμνου
09.12.2013 | 13:44

Το Θάνος φωταγωγεί το μεγαλύτερο φυσικό δέντρο της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θάνους, για 3η συνεχόμενη χρονιά, ετοιμάζει εκδήλωση με θέμα τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του χωριού.

Έτσι, το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία του χωριού, θα φωταγωγηθεί το μεγαλύτερο φυσικό δέντρο στη Λήμνο.

Ο Σύλλογος του Θάνους, έχει ετοιμάσει παραδοσιακό γλέντι με πολύ χορό, πλούσιο μπουφέ με γλυκά και φυσικά άφθονο κρασί.

Η νύχτα θα γίνει μέρα, από τα πολλά βεγγαλικά και ο Άγιος Βασίλης, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο νησί, για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ η φιλαρμονική του Δήμου Λήμνου, θα δώσει το ρυθμό στους παρευρισκόμενους  για να τραγουδήσουν τα κάλαντα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018