Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία των «Ενεργών Πολιτών».(photos + mp3)
achilladelis
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία των  «Ενεργών Πολιτών».(photos + mp3)
09.12.2013 | 14:11

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συναυλία των «Ενεργών Πολιτών».(photos + mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόλυτη επιτυχία, στέφτηκε η Γιορτή – Συναυλία, που διοργάνωσε το Γενικό Λύκειο Μύρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη», την Παρασκευή  6 Δεκεμβρίου.

Η διοργάνωση αποτέλεσε μέρος των δραστηριοτήτων της Ερευνητικής Εργασίας της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου με θέμα: «Ενεργοί Πολίτες».

Η γιορτή περιελάμβανε μουσική και τραγούδια από το συγκρότημα ΜΕΣ και τους διοργανωτές μαθητές, κεράσματα που ετοίμασαν οι μαθητές του Λυκείου και έντυπα για την ενημέρωση από το κέντρο πρόληψης «Πολιόχνη».

Ακολουθεί η ανακοίνωση απο το κέντρο πρόληψης «Πολιόχνη»:

Οι μαθητές της Α΄τάξης του ΓΕΛ Μύρινας, με συντονίστρια καθηγήτρια την κα Φωτεινή Κυριλλίδου, σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ.Ευστρατίου με διακριτικό τίλτο «Πολιόχνη» διοργάνωσαν την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου γιορτή – συναυλία στην πλατεία ΟΤΕ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ερευνητικής Εργασίας με θέμα «Ενεργοί Πολίτες».

Η γιορτή περιελάμβανε μουσική και τραγούδι από τους διοργανωτές μαθητές και το συγκρότημα ΜΕΣ, κεράσματα που ετοίμασαν οι μαθητές της ερευνητικής εργασίας «Ενεργοί Πολίτες» και ενημερωτικό υλικό από το Κέντρο Πρόληψης. Την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης ανέλαβε ο Δήμος Λήμνου. Το Κέντρο Πρόληψης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και το κοινό για την συμμετοχή του.

Ακούστε τα όσα δήλωσε, η υπεύθυνη καθηγήτρια της Ερευνητικής Εργασίας, Φωτεινή Κυριλλίδου. 

 Φώτο: Ιωάννης Γκαλιούρης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018