Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γ. Δάλλης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Λήμνου»
achilladelis
Γ. Δάλλης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Λήμνου»
16.12.2022 | 09:52

Γ. Δάλλης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νοσοκομείο Λήμνου»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή απέστειλε ο Γρηγόρης Δάλλης, θέλοντας να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το Ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λήμνου αφού όπως αναφέρει, μετά από ένα ατύχημα που είχε, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και «όλοι τους ήταν δίπλα του οποιαδήποτε στιγμή ακούραστοι χαμογελαστοί και πρόθυμοι ν απαλύνουν τον πόνο του».

Η ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει:

Ύστερα από ένα "χορευτικό" ατύχημα και νοσηλευόμενος 12 μέρες με υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου στο Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου Λήμνου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς του τμήματος  κ. Τσαβδαριδη Θεόδωρο Διευθυντή, κ. Μαργαρίτη Ευάγγελο Επιμελητή Α' καθώς και τον αναισθησιολόγο κ. Τσιριγώτη Αλέξανδρο για την πετυχημένη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό των επειγόντων περιστατικών και φυσικά του χειρουργικού τομέα. Όλοι τους ήταν δίπλα μου οποιαδήποτε στιγμή ακούραστοι χαμογελαστοί και πρόθυμοι ν απαλύνουν τον πόνο μου. Επίσης ευχαριστώ τις φυσικοθεραπεύτριες που με βοήθησαν στα πρώτα επίπονα βήματα μου και ένα μεγάλο μπράβο στους μάγειρες και τραπεζοκόμους για το εξαιρετικό φαγητό, πού κάθε άλλο από φαγητό νοσοκομείου θυμίζει.

Δεν μπορώ να μην αναφέρω(και ας με μαλώσει) τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό μου απ' την πρώτη στιγμή, αγαπημένου φίλου και Διευθυντή Διοικητικής & Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Σουσαλή Αθανάσιο για την τεράστια βοήθεια και συμπαράσταση του.

Τέλος εύχομαι σε όλους όσους υπηρετούν στο Νοσοκομείο της Λήμνου, ο θεός να σας χαρίζει δύναμη, υπομονή και υγεία ώστε να συνεχίζετε το θεάρεστο έργο σας και να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας σ αυτό το πανέμορφο ακριτικό νησί. Καλές γιορτές σε όλους σας.

       Με εκτίμηση 

   Δάλλης Γρηγόρης 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018