Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Ήταν όλοι εκεί, στα εγκαίνια του Γαροφαλλίδειου αμφιθεάτρου (photo + video)

banner roots

Λήμνος: Ήταν όλοι εκεί,  στα εγκαίνια του Γαροφαλλίδειου αμφιθεάτρου (photo + video)
27.01.2023 | 19:02

Λήμνος: Ήταν όλοι εκεί, στα εγκαίνια του Γαροφαλλίδειου αμφιθεάτρου (photo + video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και έντονης ικανοποίησης για την επίτευξη του στόχου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Γαροφαλλίδειου κτιρίου, το οποίο πια αποτελεί τον χώρο αμφιθεάτρου του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου.

Μάλιστα, γι αυτό τον σκοπό, βρέθηκε στη Λήμνο και η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου καθηγήτρια κ. Χρυσή Βιτσιλάκη.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε αγιασμός και αμέσως μετά κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων από την κ. Βιτσιλάκη. 

Ακολούθησε ο χαιρετισμός της Πρυτάνισσας και ένα μικρό ιστορικό του κτιρίου απο την ίδια, οι χαιρετισμοί των επισήμων καθώς και του Προέδρου του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνου Γκατζιώνη.

Από μια τέτοια εκδήλωση, δεν θα μπορούσε να λείπει ο χαιρετισμός του κ. Βασίλη Γαρουφαλλίδη, γιου του δωρητή, ο οποίος μίλησε για το έργο και την προσωπικότητα του πατέρα του. 

Μάλιστα, ο κ. Γαρουφαλλίδης και η αδελφή του Φωτεινή Μαρία Γαρουφαλίδου, παρέλαβαν τιμητική πλακέτα ενώ ιδιαίτερα συγκινητική, ήταν η στιγμή όταν τα δυο δύο εγγόνια του Δωρητή, εκπληρώνοντας την επιθυμία του, ο 10χρονος Νικόλαος Γαρουφαλίδης στο βιολί και η 13χρόνη Νικολία Γαρουφαλίδου επίσης στο βιολί, πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση των εγκαινίων, ενώ στο πιάνο συνόδευσε τα δυο παιδιά  ο καθηγητής κ. Διονύσης Μαλούχος καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου «Φίλιππος Νάκας».

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel