Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λούκας προς Μαρινάκη: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

banner roots

Λούκας προς Μαρινάκη: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»
12.03.2023 | 12:51

Λούκας προς Μαρινάκη: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την κίνηση του Δημάρχου Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, να στείλει έγγραφο στην διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να ενημερωθεί αν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Θωμά Λούκα σε σχολείο του νησιού, καταγγέλλει με έγγραφο του ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Το έγγραφο του κ. Λούκα αναφέρει:

Φαίνεται πως η επιθυμία μου να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου δεν αντιμετωπίστηκε με τον δέοντα πολιτικό πολιτισμό από όλους.

          Εδώ και 13 χρόνια που αποφάσισα να κάνω το νησί μας πατρίδα μου δεν έπαψα ούτε μια στιγμή να ανταποκρίνομαι στις προσκλήσεις του οποιουδήποτε για να παρέχω τις γνώσεις σε σχέση με ιατρικής φύσεως θέματα. Σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι, αθλητικές ομάδες και πλήθος συλλογικοτήτων με τίμησαν με τη διοργάνωση δράσεων, στις οποίες ήμουν ο ομιλητής. Πάντα, εξάλλου πίστευα πως πρέπει να προσφέρεις πίσω σε μια κοινωνία που σου προσφέρει.

          Με λύπη ενημερώθηκα λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες, πως στα πλαίσια πιθανής τρομοκράτησής μου, το γραφείο του Δημάρχου Λήμνου έστειλε έγγραφο προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ζητώντας να μάθει αν αυτήν την φορά τηρήθηκαν οι διαδικασίες σχετικά με την μόλις πριν δύο ημέρες επίσκεψή μου σε ένα ακόμα Σχολείο του νησιού (αμεσότατη ανταπόκριση). Φυσικά πήρε την δέουσα απάντηση από το αρμόδιο γραφείο.

          Την ίδια ταχεία αντίδραση δεν διέκρινα όταν προ δύο μηνών αναδείκνυα τα προβλήματα που υπάρχουν στην ανάθεση και εκπόνηση της μελέτης σχετικά με την επιδιόρθωση των ζημιών στο Γυμνάσιο Μύρινας από το σεισμό του 2014(!!!), ούτε όταν στο 1ο Δημοτικό Μύρινας ακόμα συζητούν για κτηριακά προβλήματα, ούτε όταν στο Νηπιαγωγείο του Πλατέως ακόμα δεν έχουν ασχοληθεί με την (επικίνδυνη για τα παιδιά μας) αυλή, και τόσα άλλα προβλήματα.

          Φαίνεται παρόλα αυτά πως ο τομέας της παιδείας είναι ιδιαίτερα ελκυστικός κατά το δοκούν για την Δημοτική μας αρχή, αν αναλογιστούμε με τι ευκολία απαξίωσε τις πρόσφατες αντιδράσεις των Μαθητών του Γυμνασίου Μύρινας, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο, να μεριμνήσει κάποιος για την ασφάλειά τους.

          Κύριε Δήμαρχε, κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας!

Αν θέλετε να δημιουργήσετε αντιπαραθέσεις, υπάρχουν αρκετοί ενήλικες για να τα βάλετε μαζί τους.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το