Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Μια τεράστια ελληνική σημαία, πένθιμοι ήχοι και μια διαφορετική παρέλαση στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη (photos)

the roots web banners 06

Λήμνος: Μια τεράστια ελληνική σημαία, πένθιμοι ήχοι και μια διαφορετική παρέλαση στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη  (photos)
25.03.2023 | 18:23

Λήμνος: Μια τεράστια ελληνική σημαία, πένθιμοι ήχοι και μια διαφορετική παρέλαση στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με σεβασμό και περηφάνια οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» τίμησαν την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσία τους στη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Μούδρου. Κατέθεσαν, επίσης, στεφάνι και παρέλασαν με καθολική συμμετοχή.

Παράλληλα, όμως, «και καθώς όλοι συνεχίζουμε να είμαστε συγκλονισμένοι από το πρόσφατο τραγικό συμβάν των Τεμπών, ανταποκρίθηκαμε στο κάλεσμα του κ. Χλέτσου Βασίλειου, πατέρα μαθήτριας του σχολείου μας και Πρόεδρο της Κοινότητας Λύχνων να αποδώσουμε με ένα ιδιαίτερο τρόπο τιμή στη μνήμη των 57 νέων, κατά μεγάλη πλειοψηφία, θυμάτων που έχασαν απρόσμενα και τραγικά τη ζωή τους», γράφει η Διευθύντρια του Γυμνασίου, Μαρία Παπαπαναγιώτου. 

Ο κ. Χλέτσος, συγκλονισμένος ως πατέρας φοιτητή που ταξίδευε συχνά στη συγκεκριμένη γραμμή, παραχώρησε στους μαθητές μια ελληνική σημαία μεγάλων διαστάσεων  την οποία εκείνοι μεταφέροντας με σεβασμό έκλεισαν τη σημερινή παρέλαση στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. 

«Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Μούδρο   μοιράστηκαν μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, τη θλίψη και την ωδίνη για τη μεγάλη απώλεια. 

Όλοι προσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών τους, νιώθουμε αδύναμοι να παρηγορήσουμε τους δικούς τους ανθρώπους και ζητάμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα κόσμο που θα εμπνέει αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας», καταλήγει στην ανακοίνωση του το Γυμνάσιο Μούδρου. 


 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το