Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προβληματισμός της Λήμνου για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια την περίοδο του Πάσχα

banner roots

Προβληματισμός της Λήμνου για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια την περίοδο του Πάσχα
26.02.2014 | 10:32

Προβληματισμός της Λήμνου για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια την περίοδο του Πάσχα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων που θα συνδέουν το νησί της Λήμνου με την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά, σε ότι αφορά τα δρομολόγια των πλοίων, νέα έγκριση - παράταση πήρε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, για τα υφιστάμενα δρομολόγια της ως και τις 12 Μαρτίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως  τα πλοία που θα εξυπηρετούν τη Λήμνος για το επόμενο διάστημα, παραμένουν τρία, το Ταξιάρχης, το Θεόφιλος και το EuropeanExpress.

Το Ταξιάρχης θα συνεχίσει να εκτελεί το δρομολόγιο  Λαύριο - Λήμνο με τρία δρομολόγια την εβδομάδα, τα δύο εξ αυτών μέσω Ψαρών με διάρκεια ταξιδίου 13 ώρες και 40 λεπτά.

Εντωμεταξύ, έντονος προβληματισμός, φαίνεται να επικρατεί στους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, αφού η ανακοίνωση των δρομολογίων δεν τους επιτρέπει να προγραμματίσουν και να κλείσουν τουριστικά πακέτα για την περίοδο του Πάσχα.

Το χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός επαγγελματία, έκανε γνωστό εχθές ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Fm 100, "Θέμα και Ανάθεμα".

Ο κ. Τσανταρλιώτης ανέφερε πως υπήρξε ενδιαφέρον τουριστικού πρακτόρα να συνεργαστεί με τουριστική επιχείρηση του νησιού  για την περίοδο του Πάσχα, κλείνοντας αρκετά μεγάλο αριθμό επισκεπτών, επειδή όμως τα δρομολόγια των πλοίων δεν έχουν ανακοινωθεί για την περίοδο αυτή, ο πράκτορας ενημέρωσε τον επιχειρηματία της Λήμνου πως θα κλείσει τη συμφωνία με αντίστοιχη επιχείρηση της Λευκάδας!

Σε ότι αφορά την  αεροπορική σύνδεση, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αφού έχουν ανακοινωθεί ήδη τα δρομολόγια των πτήσεων  ως τα τέλη του Οκτώβρη.

Δείτε τα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων όπως αυτά δημοσιεύτηκαν από το Τουριστικό Γραφείο του κ. Πραβλή

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel