Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε κακό χαλί και φέτος οι τουαλέτες στο λιμάνι της πόλης μια ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου

the roots web banners 06

Σε κακό χαλί και φέτος οι τουαλέτες στο λιμάνι της πόλης μια ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου
02.04.2024 | 21:12

Σε κακό χαλί και φέτος οι τουαλέτες στο λιμάνι της πόλης μια ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Δαπανούμε εκατοντάδες ευρώ για μεγαλεπίβολους τουριστικούς στόχους, τουριστικές εκθέσεις, διαφημίσεις, επιδιώκουμε να ανοίξουμε τουριστικές αγορές, να αναδείξουμε τα συγκριτικά πκεονεκτήματα του τόπου μας, της απαράμιλλης ομορφιάς παραλίες του νησιού και τον φυσικό του πλούτο, τον ανεξάντλητο πολιτισμό του που χάνεται στα βάθη του χρόνου.

Τα κάνουμε όλα αυτά, για να κάνουμε τον τόπο ελκυστικό στα μάτια των υποψήφιων και εν δυνάμει επισκεπτών του. Για να έρθουν στην Λήμνο. Να την επιλέξουν για τις διακοπές τους. Να έρθουν με αεροπλάνα, πλοία, κρουαζιερόπλοια.  Και τελικώς, αφότου έρθουν, όταν κάνουν τη βόλτα τους στο λιμάνι της Μύρινας να συναντήσουν αυτό:

Οι δημόσιες τουαλέτες στο λιμάνι της πόλης, εξακολουθούν να είναι σε κακά χάλια, μια μόνο χρονική ανάσα από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. «Είναι τουαλέτες που συναντάς σε μια τριτοκοσμική χώρα», μας λέει η κυρία που έβγαινε χωρίς να κάνει χρήση. 

Ευτυχώς που οι επισκέπτες μας μάς αγαπούν με τα μειονεκτηματά μας…Ομως αυτο δεν πρέπει και δεν μπορεί να εφησυχάζει κανέναν. Το τουριστικό μας προϊόν χρειάζεται αναβάθμιση το ίδιο και οι υποδομές μας. Έχουμε χάσει ήδη πολύτιμο χρόνο. Θα χάσουμε κι άλλο; 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel