Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Υποδομές Προσβασιμότητας σε περιοχές παρέμβασης»
afoi poriazi
Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Υποδομές Προσβασιμότητας σε περιοχές παρέμβασης»
01.04.2014 | 14:34

Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Υποδομές Προσβασιμότητας σε περιοχές παρέμβασης»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Αντώνης Χατζηδιαμαντής, υπέγραψε την σύμβαση υλοποίησης του Έργου «Υποδομές Προσβασιμότητας σε περιοχές παρέμβασης», με την ανάδοχο εταιρεία «ΤΟΒΕΑ Μηχανολογικές Εφαρμογές Ε.Π.Ε.».

Η υποδομή για τους μηχανισμούς αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για ΑΜΕΑ με προβλήματα κινητικότητας περιλαμβάνει ράμπα πρόσβασης τους στη θάλασσα με ειδικό κάθισμα, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Οι μηχανισμοί θα τοποθετηθούν σε κατάλληλες θέσεις εύκολα προσβάσιμες, σε πολυσύχναστες παραλίες του νησιού.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 78.000,00 ευρώ.Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου, στα πλαίσια του Προγράμματος ∆ιασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013».

Αυτή η υποδομή δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα στις παραλίες της Λήμνου, καθώς θα είναι οι μοναδικές στο βόρειο αιγαίο που θα διαθέτουν ανάλογα συστήματα.

Η προσπάθεια αυτή την οποία οφείλουμε στους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα βοηθά παράλληλα και τον τουρισμό μας, καθώς η ζήτηση για ανάλογες ποιοτικές υπηρεσίες αυξάνει καθημερινά και η ύπαρξη τους αναβαθμίζει την ποιότητα των τουριστικών προορισμών που την διαθέτουν.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018