Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού γνωρίζουν την Μύρινα και τιμούν την ήμερα παιδικού βιβλίου
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού γνωρίζουν την Μύρινα και τιμούν την ήμερα παιδικού βιβλίου
02.04.2014 | 10:43

Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού γνωρίζουν την Μύρινα και τιμούν την ήμερα παιδικού βιβλίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στην «Καρατζάδειο» Βιβλιοθήκη στην αγορά της Μύρινας, πραγματοποιούν αυτή την ώρα, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Μύρινας.

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου η σημερινή και έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να περιηγηθούν στους χώρους της βιβλιοθήκη και να γνωρίσουν το πλήθος των βιβλίων που φιλοξενούνται.   

Εχθές, 1η Απριλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολέιου Μύρινας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς, περπάτησαν στους δρόμους της Μύρινας και επισκέφτηκαν διάφορες υπηρεσίες και χώρους.

Τα παιδιά των Α' και Β' τάξεων επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο, όπου άντρες της Λιμενικής Αρχής, μίλησαν στους μαθητές για το επάγγελμά τους, αλλά και για τη θαλάσσια ζωή και μόλυνση.

Έπειτα περπάτησαν ως το μικρό λιμανάκι. Εκεί συνάντησαν τους ψαράδες της Μύρινας που τους μίλησαν για τα ψάρια που υπάρχουν στις θάλασσες της Λήμνου, καθώς και για τις δυσκολίες και τις ομορφιές της δουλειάς του.

Στα πλαίσια πολιτιστικών προγραμμάτων, οι μαθητές και μαθήτριες των Γ', Δ' και Ε' τάξεων επισκέφτηκαν τον προϊστορικό αρχαιολογικό χώρο της Μύρινας και τα παιδιά της ΣΤ'  τάξης το Αρχαιολογικό Μουσείο. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018