Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Και σήμερα ανοιχτή η Λαογραφική Έκθεση στον Άγιο Δημήτριο (photos)

banner roots

Και σήμερα ανοιχτή η Λαογραφική Έκθεση στον Άγιο Δημήτριο (photos)
10.04.2014 | 15:12

Και σήμερα ανοιχτή η Λαογραφική Έκθεση στον Άγιο Δημήτριο (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Λαογραφική Έκθεση διοργάνωσαν οι μαθητές και η δασκάλα της Β’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου, στα πλαίσια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης με θέμα: "Λαϊκός Πολιτισμός"

Η δασκάλα των μαθητών, κ. Έφη Αναστασίου, μιλώντας στο Fm 100, ανέφερε πως ο αρχικός σχεδιασμός της Λαογραφικής Έκθεσης προέβλεπε,  η παρουσίαση να πραγματοποιηθεί μόνο για τους μαθητές του σχολείου,  όταν όμως ξεκίνησε η συλλογή των αντικειμένων, όλοι τους βρέθηκαν μπροστά σε μία απροσδόκητη, ευχαρίστηση εξέλιξη,  αφού συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός αντικειμένων.

Έτσι, μαθητές και δασκάλα, θέλησαν να μοιραστούν τον πλούτο κληρονομιάς και παράδοσης, με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.  

Η Λαογραφική Έκθεση, λοιπόν άνοιξε τις πόρτες της εχθές Τετάρτη 9 Απριλίου, στο χώρο του σχολείου και παρέμεινε ανοιχτή από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Η προσέλευση του κόσμου όμως ήταν τόσο μεγάλη, που πάρθηκε η απόφαση η έκθεση να λειτουργήσει και σήμερα, Πέμπτη 10 Απριλίου. Έτσι, τα εκθέματα σας περιμένουν ως τις 7 το απόγευμα.

Πολύτιμη βοήθεια για την υλοποίηση της Λαογραφικής Έκθεσης, παρείχαν και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.  

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel